Ova simpatična devojčica je danas jedna od najuspešnijih srpskih manekenki

Izvor: Story, 19.Dec.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova simpatična devojčica je danas jedna od najuspešnijih srpskih manekenki

Nekada slatki devojčuarak, danas hoda svetskim modnim pistama

Sofija Milošević, foto: Instagram

Prelepa manekenka, Sofija Milošević, na svom prisetila se bezbrižnih trenutaka iz detinjstva i sa svojim pratiocima sa Instagram profila podelila je svoju prvu polaroid fotografiju.

- Uspomene... - napisala je lepa manekenka, koja sada hara modnim pistama.

Sofija Milošević se fotografisala za modni editorijal magazina Story, pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kako izgledaju fotografije OVDE.

Inače, devojka našeg poznatog tenisera, Viktora Troickog, nedavno je izjavila kako ne razmišlja još o braku i potomstvu.

- Mislim da sam suviše mlada za to. Volela bih da sve ide svojim tokom. Polako, videćemo...Za sada nam je lepo i ovako. Zadovoljna sam ovim što imam i trenutno ništa ne bih menjala. Ne bih da žurim sa udajom i stvaranjem porodice jer smatram da mi ništa u životu neće pobeći. Preda mnom su mnogi poslovni planovi. U narednoj godini želim da radim više na sebi, da budem bolja i da više vremena provodim sa Viktorom, familijom i prijateljima, jer je to neprocenjivo - kaže Sofija.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.