Otvorena škola tenisa za decu na Fed kupu

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena škola tenisa za decu na Fed kupu

Teniski savez Srbije i kompanija NIS organizovali su u okviru Fed kup meča između Srbije i Paragvaja u Novom Sadu dvodnevnu Otvorenu školu tenisa u kojoj je velikom broju dece omogućeno da se uz podršku teniskih stručnjaka, upoznaju sa osnovama ovog sporta.

"Da bi deca i mladi imali mogućnost da uče, da se usavršavaju i postižu uspešne rezultate u tenisu, kao i da steknu svest o važnosti zdravog načina života, veoma je važno da imaju dobre uslove za to, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta je neophodno ulaganje poslovnog sektora. Jedna od kompanija koja je prepoznala značaj ulaganja u mlade i tenis i sport uopšte je kompanija NIS sa kojom već nekoliko godina uspešno organizujemo Otvorenu školu tenisa za decu, iz koje će se, siguran sam, razviti novi asovi tenisa", izjavio je predsednik Upravnog odbora TSS Toplica Spasojević.

Teniski savez Srbije i NIS već četvrtu godinu zaredom organizuju širom Srbije akciju "NIS otvorena škola tenisa". Akcija se realizuje u okviru NIS-ovog korporativnog programa "Energija sporta", koji ima za cilj podršku dečijem i profesionalom sportu, razvoju mladih, kao i promociju zdravog načina života.

Cilj pokretanja škole tenisa je da motiviše decu da se od najranijeg uzrasta bave sportom i što je još važnije, razviju sportski duh, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.