Obradović: Neće valjda Novak da se ljuti kad ga ja kritikujem?

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Neće valjda Novak da se ljuti kad ga ja kritikujem?

Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović blizu je odluke da se povuče sa tog mesta, piše "Blic''''.

Obradović, koji je na čelu Dejvis kup tima Srbije devet godina, o mogućem povlačenju razgovarao je sa najboljim srpskim teniserima.

- Iskreno, tu sam za sada, videćemo... Volim ovaj posao, tu sam već 11 godina, ali ne znam ni do kada imam ugovor. Mi se svake godine dogovaramo-  rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Obradović.

On je u poslednje vreme često kritikovao ishranu i rad Novaka Ðokovića, kao i metode njegovog trenera Pepea Imaza, ali da smatra da između njih ne postoji nesporazum.

- Jednostavno, ne prihvatam te metode, a novinari me zovu, pitaju, i onda kažem šta mislim. Nema tu konflikta - kaže Obradović.

Selektor Srbije, koju je 2010. godine predvodio do titule prvaka sveta, ističe da nije siguran da li se Ðoković naljutio na njega zbog komentara.

Foto: Marko Todorović

- Nije me zvao da mi kaže da je ljut. Znao sam ja ranije da kritikujem i Vajdu, pa i Bekera kada je bio anemičan u boksu na Rolan Garosu, ali to su operativne stvari, konstruktivna kritika - kazao je Obradović.

On je rekao da ne želi ni da se preko noći zaborave sve lepe stvari.

- Bogu hvala, učestvovao sam u Novakovom stvaranju svih ovih sezona, toliko toga smo prošli zajedno. Zato i mislim da imam pravo da kažem da je smršao ili da bih voleo da ima više kilograma. Ili da mi se ne sviđaju te metode s lajfkoučem. Emocije utiču na duhovnost, a ne na sportske rezultate. Ne prihvatam to - zaključio je Obradović.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Čovek koga Đoković želi za trenera umesto Bekera je totalno iznenađenje, a svi ga poznajete!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 01:02

Novak Đoković je u potrazi za trenerom posle raskida saranje sa Borisom Bekerom, a navodno je krug kandidata sve uži. Prema određenim informacijama, najbolji srpski teniser je blizu odluke da na mesto Bekera postavi klupskog kolegu iz Dejvis kup reprezentacije, Nenada Zimonjića...Oni su dugogodišnji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.