Novi problem za Hingis, odustala i Benčićeva

Izvor: B92, 28.Jul.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem za Hingis, odustala i Benčićeva

Švajcarska teniserka Belinda Benčić saopštila je da neće učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Benčić, trenutno 16. teniserka sveta, rekla je da nije potpuno spremna za olimpijski turnir, iako joj je povređeni levi zglob bolje.

Povreda zgloba primorala je švajcarsku teniserku da preda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč drugog kola na Vimbldonu, a potom je propustila i Rolan Garos.

Ranije ove nedelje se sa Igara u Riju povukao i Rodžer Federer, pa je odustajanje Belinde Benčić novi udarac na teniski tim Švajcarske.

Odustajanje Benčić i Federera posebno će pogoditi jednu osobu – Martinu Hingis. Ona je na Olimpijskim igrama trebalo da igra u ženskom dublu sa Benčić, a u mešovitom dublu sa Federerom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martina nakon Rodžera ostala i bez Belinde na OI

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2016

Švajcarska teniserka Belinda Benčić saopštila je da neće učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru...Benčić, trenutno 16. teniserka svijeta, rekla je da nije potpuno spremna za olimpijski turnir, iako joj je povrijeđeni lijevi zglob bolje...Povreda zgloba primorala je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Belinda Benčić odustala od Rija

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2016

Švajcarska teniserka Belinda Benčić koja trenutno zauzima 16. poziciju WTA liste objavila je da neće igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru..."Iskoristiću nekoliko sledećih nedelja da se potpuno spremim za turnire u Sinsinatiju, Nju Hevenu i US open. Daću potpunu podršku svim švajcarskim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.