Novi poraz Troickog

Izvor: RTS, 26.Avg.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je već u drugom kolu ATP turnira u Vinston Sejlemu (Severna Karolina) pošto je jutros izgubio od Tunišanina Maleka Žazirija sa 2:1 u setovima (4:6, 6:4, 4:6).
Viktor Troicki, 4. nosilac turnira u Vinston Sejlemu, nije uspeo da načini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preokret posle izjednačenja u drugom setu, pa je nastavio seriju poraza, koju je nanizao od turnira u Vimbldonu.

Tako je nastavljena kriza igre i rezultata u koju je Troicki očigledno zapao posle poraza u osmini finala Vimbldona od Kanađanina Vaseka Pospišila.
Podsećanja radi, srpski teniser eliminisan je već na startu turnira u Vašingtonu, Montrealu i Sinsinatiju, a poraz je doživeo i u Argentini igrajući za Dejvis kup reprezentaciju.
Neuspeh Troickog ipak nije bio iznenađenje dana. Za senzaciju se pobrinuo Britanac slovenačkog porekla Aljaž Bedene koji je pobedio prvog favorita, Francuza Žila Simona sa 6:7 (5-7), 7:6 (7-5), 7:6 (8-6).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novi poraz Viktora Troickog...

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2015

Šesti uzastopni poraz srpskog tenisera...Viktor se nalazi u veoma lošoj formi, danas je doživeo i šesti uzastopni poraz...Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je danas u drugom kolu turnira u Vinston Sejlemu, pošto je u tri seta poražen od Maleka Žazirija iz Tunisa, 6:4, 4:6, 6:4...Troicki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.