Novi debakl 1. tenisera sveta, gubi veliki broj poena: Mari se izblamirao pred svojom publikom protiv 90. tenisera sveta!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi debakl 1. tenisera sveta, gubi veliki broj poena: Mari se izblamirao pred svojom publikom protiv 90. tenisera sveta!

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Mnogi Britanci gaje nadu da će se njihov pulen Endi Mari vratiti na staze uspeha na Vimbldonu, ali su ostali u šoku već na startu turnira u Kvinsu, koji 1. teniseru sveta tradicionalno služi kao priprema za 3. Gren slem sezone. Već u 1. kolu ga je porazio 90. teniser sveta, Džordan Tompson, sa 7:6(4), 6:2.

Mari je na Kvinsu branio titulu i izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je 500 bodova, a ovde je obično igrao sjajno i u poslednjih nekoliko godina je osvojio čak 5 titula.

On od početka godine igra veoma loše i ne deluje kao teniser koji je imao neverovatnu seriju u drugoj polovini 2016. godine, kada je nanizao neverovatne rezultate.

Zato će mu sada biti mnogo teže da odbrani sve te bodove i da sačuva 1. mesto na ATP listi.

U srpskom derbiju na startu ATP turnira u londonskom Kvinsu igrali su Viktoru Troickom posle skoro tri sata velike borbe protiv Janka Tipsarevića 5:7, 7:6 (7:5), 7:6 (8:6).

Troicki sada u međusobnom skoru vodi 3:2. Njegov naredni rival biće Amerikanac Donald Jang.

Turnir u Kvinsu igra se za ukupni nagradni fond od 1.836.660 evra.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak tera organizatore u Istbornu da čekaju

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017, 01:21

Srpski teniser Novak Đoković još nije doneo odluku da li će igrati na nekom turniru pre Vimbldona ili ne, a kao jedina opcija pominje se Istborn...Organizatori turnira koji se igra naredne nedelje očekivali su da će Novak do utorka odlučiti da li će prihvatiti pozivnicu, ali odgovor im nije stigao....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.