Novakova odbrana Rafinog turnira, uživo na Sport klubu

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakova odbrana "Rafinog turnira", uživo na Sport klubu

Prelepi Monte Karlo sledeća je stanica najboljih tenisera sveta. Masters u Kneževini je do prošle godine bio u "vlasništvu" Rafaela Nadala, koji je od 2005. do 2012. osam puta uzastopno podizao trofej u Monaku. Međutim, Novak Đoković je prekinuo sjajan niz i prvi put u karijeri podigao trofej u gradu u kojem mu je rezidencija.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << as pobedio je Rafu sa 6:2, 7:6 (1) i u svom trećem finalu u Kneževini uspeo da skine skalp kralju šljake.

Šest od deset najboljih igrača sveta dolazi u Monako. Pored Nadala i Đokovića za titulu će se boriti Stanislas Vavrinka (3), David Ferer (4), Tomaš Berdih (7) i Rišar Gaske (9).

Prošle godine, u dubl konkurenciji, Nenad Zimonjić je trijumfovao u paru sa Francuzom Žilijenom Benetoom.

Turnir u Monaku ima tradiciju još od 1897, a Nadal je sa osam titula ubedljivo najuspešniji takmičar.

Prenosi mečeva su, počev od ovog ponedeljka pre podne, na kanalima Sport kluba, a Novakov prvi takmičarski termin za sada još nije zakazan. I ne čudi, još uvek čeka da li će mu rival biti Benoa Per iz Franucske ili Albert Montanjes iz Španije. I Rafa čeka svog rivala, biće to pobednik meča Tejmuraz Gabašvili - Žil Simon.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.