Novak siguran, žali se na povredu

Izvor: Mondo, 28.Maj.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak siguran, žali se na povredu

Najbolji teniser sveta u meču drugog kola Rolan Garosa vodi 2:0 protiv Luksemburžanina Milera, ali je u finišu drugog seta uzeo medicinski tajm-aut.

Novak Đoković - Žil Miler 6:1, 6:4!

Rezultat dobar po srpskog tenisera, u krajnjoj liniji i potpuno očekivan, ali bi mogla da zabrine povreda zbog koje je pri vođstvu od 5:4 u drugom setu zatražio intervenciju fizioterapeuta.

Novak je objasnio da oseća nelagodnost u predelu prepone desne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << noge, usledila je masaža, on je nastavio meč i uspešno završio drugi set.

Malo je nedostajalo da Novak protivniku isporuči "đevrek" u prvom setu meča drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske. Miler je samo uspeo da izjednači na 1:1 i to nakon što je spasio dve vezane brejk lopte.

Propušteno u drugom gemu Đoković je nadoknadio u četvrtom i šestom, kada je autoritativnom igrom i serijom kvalitetnih udaraca napravio dva brejka i rešio set u svoju korist za svega 24 minuta.

U slučaju očekivane pobede, našeg asa u trećem kolu će čekati 19-godišnji Australijanac Tanasi Kokinakis, koji je u četvrtak napravio preokret u duelu sa zemljakom Bernardom Tomićem - od 0:2 do 3:2, uključujući 8:6 u setu odluke.

Od Srba u četvrtak uveče igra i Viktor Troicki protiv Italijana Bolelija.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.