Novak i Janko: Bravo, Endi!

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Janko: Bravo, Endi!

Srpski teniseri čestitali Velikoj Britaniji osvajanje Dejvis Kupa.

Foto: AP Photo/Alastair Grant

"Čestitke reprezentaciji Velike Britanije na trijumfu u Dejvis kupu. Endi, kada sam video tvoju reakciju posle pobede podsetio sam se kako je to bilo nama 2010. godine. Svaka čast, zaslužio si", napisao je Đoković na svom tviter profilu.

Teniska reprezentacija Velike Britanije osvojila je danas 10. jubilarnu titulu u Dejvis kupu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a odlučujući poen doneo je Endi Marej, koji je sa 3:0, u setovima 6:3, 7:5, 6:3 pobedio Davida Gofana.

Čestitkama se takođe putem društvenih mreža pridružio i Janko Tipsarević.

"Velike čestitke Velikoj Britaniji na osvajanju Dejvis kupa", napisao je Tipsarević na svom tviter profilu.

Đoković i Tipsarević su 2010. godine sa selekcijom Srbije ostvarili isti uspeh - osvojili Dejvis kup, kada je u Beogradu u finalu savladana Francuska sa 3:2.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.