Noletova sjajna vest: Agasi koliko i ja na Vimbldonu

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noletova sjajna vest: Agasi koliko i ja na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković u Istbornu će imati generalnu probu pred učešće na Vimbldonu, trećem Gren slem turniru u sezoni.

Doskorašnji prvi igrač sveta je prvi put posle 2010. godine odlučio da se pojavi na nekom turniru između Rolan Garosa i Vimbldona, a Đoković je potvrdio da će Andre Agasi uz njega biti sve vreme u Londonu.

"Neće dolaziti ovde u Istborn, ali će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na Vimbldonu. Ostaće sve dok sam ja na turniru. To je sjajna vest", rekao je Novak.

"Andre bi trebalo da stigne sledećeg vikenda, dakle pre početka turnira. Osam ili devet dana koliko smo proveli zajedno u Parizu su bili veoma korisni za mene. Upoznao sam i učio od njega".

A big crowd in place to see Novak Djokovic train at Eastbourne... pic.twitter.com/rLzRnx4OHP

Đoković je u četvrtfinalu Rolan Garosa eliminisan od Dominika Tima, a baš pred ovaj meč Agasi je morao da napusti Pariz.

Pojasnio je i zašto je prihvatio pozivnicu organizatora turnira u Istbornu gde ga u 2. kolu očekuje duel sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

High ️! What a welcome to the #AegonInternational#Eastbourne for @DjokerNole by our brilliant ball kids! pic.twitter.com/BK7TmwmdMk

"Ove godine sam znao da želim da igram, ali sam mislio da su turniri u Kvinsu i Haleu prerano. Želeo sam da se odmorim i dobro pripremim. To je razlog zbog kojeg sam došao u Istborn", istakao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.