Nole: Rafa je uvek favorit

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole: Rafa je uvek favorit

I srpski teniser svrstao "kralja šljake" među glavne favorite na Rolan Garosu.

Prvi teniser sveta Novak Đoković ocenio je da je devetostruki pobednik Rolan Garosa Rafael Nadal i dalje jak favorit za osvajanje ovog turnira.

Đoković je posle žreba kojim je odlučeno da bi već u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske mogao da se sastane sa "kraljem šljake", rekao da je Nadal "definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << među prvim favoritima za pobedu".

Srpski teniser nije krio oduševljenje kada su organizatori Rolan Garosa izneli tortu u čast njegovog 28. rođendana, koja je napravljena po specijalnom receptu, u skladu sa njegovom dijetalnom ishranom.

"Mmm... baš kao moja svadbena torta", rekao je Đoković.

Nadal je inače, ove sezone imao najlošiju "uvertiru" za drugi godišnji gren slem u karijeri, pošto je pet puta izgubio na šljaci, uključujući i poraz u dva seta protiv Endija Mareja u finalu Madrida prošle nedelje, kao i neuspeh u polufinalu Monte Karkla protv Đokovića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.