Nije doneta odluka o domaćinu meča Srbija-Hrvatska

Izvor: Beta, 30.Okt.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije doneta odluka o domaćinu meča Srbija-Hrvatska

BEOGRAD, 30. oktobra 2014. (Beta) - Teniski savez Srbije (TS S) saopštio je četvrtak da Kraljevo jeste kandidat, ali da još nije doneta konačna odluka o tome u kom gradu će se igrati meč Dejvis kupa izmedju Srbije i Hrvatske.

Meč izmedju Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa igra se od 6. do 8. marta 2015. godine, a deo beogradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << medija je objavio da je za domaćina tog meča već odabrano Kraljevo.

TS S je u četvrtak saopštio da je odmah posle izvlačenja Savez dobio ponude tri grada - Niša, Novog Sada i Kraljeva.

Delegacija TS S-a, na čelu sa selektorom reprezentacije Bogdanom Obradovićem, u sredu je posetila Kraljevo kako bi se upoznala s ponudjenim uslovima, kapacitetom hale i hotelskim smeštajem, ali i kako bi upoznali domaćine sa veoma preciznim uslovima ITF-a kada je organizacija ovakvog dogadjaja u pitanju.

"Utvrdjeno je da Kraljevo sa svojim kapacitetima ispunjava uslove da bude grad domaćin našim najboljim teniserima, ali je to tek prvi, svakako neophodan, ali još nedovoljan uslov da se donese konačna odluka", navodi se u saopštenju TS S-a.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dolaze li Hrvati u Kraljevo?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2014

Teniski savez Srbije (TSS) saopštio je da Kraljevo jeste kandidat, ali da još nije doneta konačna odluka o tome u kom gradu će se igrati meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske. ..Raspoloženi: Teniska reprezentacija Srbije.. ..Meč između Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.