Nezapamćena gužva u Kraljevu za otvoren trening tenisera /FOTO/

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćena gužva u Kraljevu za otvoren trening tenisera /FOTO/

Teniseri Srbije u odličnom raspoloženju dočekuju duel prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa sa Hrvatskom u Kraljevu, a uoči treninga vladala je nezapamćena gužva ispred Hale sportova. Meč se igra od petka do nedelje, a naš tim će predvoditi najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Šampion Australijan opena nije bio preterano raspoložen da komentariše priču oko malverzacija sa ulaznicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

“To je posao nadležnih organa, uveren sam da će oni ispitati celu stvar. Zabolela me je ta vest da nešto nije u redu, reagovao sam ljudski”, izjavio je Đoković.

On je takođe dodao da je odluka da se treninzi reprezentacije otvore za javnost doneta timski i rekao da će naš tim pokušati da to ustanovi kao praksu i za neke naredne mečeve u ovom takmičenju kada Srbija bude bila domaćin.

Za trening Novaka i drugova u Kraljevu, koji je počeo u 12 časova i traje dva sata, vlada nezapamćeno interesovanje. Na stotine navijača čekalo je da se otvore kapije i da dobiju dozvolu da pogledaju na delu naše najbolje tenisere na delu.

Đoković je rekao da je što se tiče meča sa Hrvatima optimista, a posebno je pohvalio mladog Bornu Ćorića.

“Ima veliki potencijal. Podatak da je pobedio u karijeri Rafaela Nadala i Endija Mareja dovoljno govori o njegovom kvalitetu. Očekujem zanimljiv meč, rivalstvo Srbije i Hrvatske je posebno”, poručio je svetski broj jedan.

Selektor Bogdan Obradović još ima vremena da odluči ko će igrati u subotu u dublu pored Nenada Zimonjića.

“Još nisam doneo odluku o tome ko će biti partner Zimonjiću. Svi su u igri”, poručio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nole pred Hrvate vežba i ''bejzbol tehniku'' (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2015

U trenucima relaksacije tokom jednog od treninga pred meč Dejvis Kupa sa Hrvatskom, Novak Đoković je usavršavao i - ''bejzbol udarce''. Pogledajte i kako..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.