Nekada je bila najbolja naša teniserka, a danas izgleda ovako! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Jan.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada je bila najbolja naša teniserka, a danas izgleda ovako! FOTO

Osim Ane Ivanović i Jelene Janković Srbija je imala još jednu teniserku koja je harala belim sportom i došla do samog vrha WTA liste, nažalost teška bolest je omela da nastavi sa dobrom igrom, a danas je posvećena komentarisanju mečeva i trenerskoj karijeri.

Jelenu Dokić mnogi pamte kao našu najbolju teniserku. Bila je četvrta na svetu i inspiracija mnogim mladim teniserkama. Jelena je tensiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << karijeru započela u Australiji, pod čijom je zastavom i nastupala sve do 2001. godine. Tada Dokićeva sa porodicom dolazi u Srbiju i ispred svog imena na teniskim turnirima stojala je zastava Jugoslavije. 2005. godine vraća se da igra za Australiju. Njeno zlatno razdoblje karijere prekinuto je 2006. godine, kada je zbog porodičnih problema potpuno ispala sa liste, a 2008. se vratila u tenis ponovo pod zastavom Australije. Godine 2014. ponovo je prestala da igra beli sport, a razlog je bio taj što se borila sa teškom bolešću. Ona se ove godine vraća tenisu, ali kao trener komentator mečeva.

Remember this girl? #JelenaDokic !😃

The former #WTA No4 will be your #AusOpen commentator this year#dokic #tennistvhttps://t.co/1BC4UEGPy5 pic.twitter.com/YvAJbbdhoz

— Foam A. Lime TNNS (@FoamALime) January 10, 2017
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.