Ne otpisujte srpske teniserke

Izvor: Mondo, 19.Apr.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne otpisujte srpske teniserke"

Selektorka Fed kup reprezentacije setila se početaka svog tima posle plasmana u Svetsku B grupu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Veliki uspeh napravile su najbolje srpske teniserke ovog vikenda u Novom Sadu. U duelima protiv Paragvaja, obezbedile su plasman u Svetsku B grupu.

Selektorka Tatjana Ječmenica odlučila je posle startnog vođstva 2:0 da u nedelju pošalje na teren Ivanu Jorović, ali je ona izgubila, pa je Aleksandra Krunić potom "overila" trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naše selekcije, 3:1!

Ječmenica je poručila da ti, koji je selektirala i koji je vodila može da dođe do finala Fed kupa, kao 2012. godine.

"Mnogi su nas otpisivali kada smo početkom godine počeli da se okupljamo. Napravili smo veliko iznenađenje i rezultat, ali nadam se da nećemo tu da stanemo. Smeši nam se blistava budućnost, sigurno da uz dve najbolje teniserke možemo ponovo da igramo finale Fed kupa", rekla je selektorka u nedelju u Novom Sadu.

Srpkinje su se pre tri godine borile za trofej u Pragu, protiv selekcije Češke i izgubila 1:3.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ječmenica: Možemo ponovo do finala Fed kupa

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2015

Selektor teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica rekla je danas da je zadovoljna zbog plasmana u Svetsku B grupu Fed kupa i poručila da predvođen Anom Ivanović i Jelenom Janković nacionalni tim može da ponovi uspeh iz 2012. godine kada je igrao finale ovog takmičenja..."Mnogi su nas otpisivali...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.