Navijači žele akciju, vole kad teniseri psuju

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Navijači žele akciju, vole kad teniseri psuju"

Boris Beker, trener Novaka Đokovića, smatra da malo verbalnog duela među teniserima tokom meča, odnosno psovki, ne može nikome da škodi.

Naime, legendarni nemački teniser smatra da je teško očekivati na najbolji tenisera sveta vole jedni druge na terenu i da je potrebno da igrači pokažu svoje pravo lice na terenu.

- Osluškujem šta pričaju navijači. Oni žele više drame, akcije... Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uvek uz igrače, to su sjajne ličnosti, ali sistem im ne dozvoljava da izraze emocije na pravi način. Onda bi bili kažnjeni - smatra Beker.

Novakov trener smatra da bi bilo sjajno za tenis kada bi pravila bila malo liberalnija.

- Ovo je zabavan sport, pun emocija. Kada bi samo malo ublažili pravila, niko nikada ne bi bio kažnjen i ne bi morao kasnije da se izvinjava - rekao je Nemac, koji je stao iza Nika Kirgiosa posle njegovog vređanja Stanislasa Vavrinke.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.