Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD TENISA: Prekinut duel Đokovića i Del Potra!

Novak Đoković i Huan Martin del Potro po svemu sudeći će svoj duel četvrtfinala ATP Mastersa u Rimu završiti sutra, jer je meč u „večnom gradu“ prekinula kiša.
Tokom trećeg gema u drugom setu počeo je pljusak, a kako je u Rimu 23 časa, izvesno je da će ovaj duel svoj nastavak dobiti sutra, iako još uvek nema zvanične potvrde.
Đoković je u trenutku prekida vodio sa 1:0 u setovima, nakon što je prvi deo igre dobio 6:1, dok je u drugom setu rezultat, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tri odigrana gema, bio 2:1 za Del Potra.
Ukoliko ostane na snazi odluka o prekidu, nastavak bi trebalo da usledi pre podne, pošto se za 20 časova očekuje duel polufinala između pobednika ovog meča i Dominika Tima, koji je ranije danas izbacio Rafaela Nadala sa 2:0.
To znači da će Đoković, ukoliko savlada Argentinca, odigrati dva meča u manje od 24 sata. 
Šta reći sem – srećno, Nole!
 
The post NIŠTA OD TENISA: Prekinut duel Đokovića i Del Potra! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiša prekinula Novakov pohod ka polufinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2017

Meč četvrtine finala Mastersa u Rimu između Novaka Đokovića i Huan Martin del Potro prekinut je zbog kiše pri vođstvu našeg tenisera – 6:1, 1:2...Novak je loše počeo, pošto je još jednom izgubio servis u uvodnom gemu, ali je od tog momenta zaigrao maestralno, napravio tri brejka u nizu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Alarm na ATP turu - Đoković kao nekad!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2017, 14:56

Novak Đoković kao u stara dobra vremena. Uvek korak ispred protivnika, uvek sa dobrim rešenjem. Huan Martin Del Potro, koji je umeo da mu pokvari planove i u najboljim danima, ovaj put je mogao samo da pogledom prati loptice koje je Đoković slao levo, pa desno.. U četvrtfinalu iz Mastersa srpski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.