NAJAVA DANA (ponedeljak, 27. jun): Još malo fudbala! A kreće Vimbldon! Igrajte ga u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 27. jun): Još malo fudbala! A kreće Vimbldon! Igrajte ga u Trostrukom superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Čeka nas još jedan vrlo bogat dan sportskim događajima. Duelima između Italije i Španije, odnosno Engleske i Islanda, završava se osmina finala Prvenastva Evrope. Počinje i nezvanično tenisko prvenstvo sveta na terenima Vimbldona, a a svi se nadamo da će na kraju Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da podigne pehar. Veliku većinu ovih događaja moći ćete da igrate po znatno povoljnijim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar.

206: ITALIJA - ŠPANIJA, 18.00

(Fudbal, Prvenstvo Evrope)

Derbi osmine finala Prvenstva Evrope igra se na Sen Deniju. Azuri bez povređenog Antonija Kandreve, ali sa odmornim igračima, jer je selektor Konte glavne uzdanice poštedeo napora u poslednjem kolu takmičenja po grupama protiv Republike Irske, pa taj poraz (0:1) ne bi trebalo uzimati kao realan odnos snaga. Čak ni onaj koji su Španci pretrpeli protiv Hvratske (1:2), iako su igrali u najjačem sastavu, ali su već imali obezbeđen prolaz. Teško da ćemo videti goleadu, jer je u poslednjih deset međusobnih duela čask osam puta došla igra 0-2 gola.

213: ENGLESKA - ISLAND, 21.00

(Fudbal, Prvenstvo Evrope)

Za razliku od kvalifikacija gde su naređali deset pobeda, Englezi nisu oduševili u dosadašnjem toku Prvenstva Evrope. U poslednjim trenucima ostali su bez već viđene pobede nad Rusijom, na isti takav način došli do tri boda protiv Velsa, ali u završnom kolu takmčenja po grupama nisu uspeli da probiju bedem Slovaka. Večeras nemaju pravo na grešku. Island je primio bar po gol na svakoj utakmici u Francuskoj, ali je pokazao jak timski duh i uspeo da relativno lako preživi grupu sa Portugalom (1:1), Mađarskom (1:1) i Austrijom (2:1). Jedini put dosad sastali su se pre 12 godina, Gordi Albion je slavio 6:1.

7758: NOVAK ĐOKOVIĆ - DŽEJMS VORD, 14.05

(Tenis, ATP Vimbldon)

Odbranu titule na trećem gren slemu sezone najbolji teniser sveta počinje protiv domaćeg takmičera, rangiranog na 177. mestu ATP liste, sa kojim se dosad nikad nije sastajao. Otkako je osvojio Rolan Garos Đoković nije izlazio na teren, ako se ne računa egzibicija u kojoj je poražen od Gofana pre pet dana. Vord se okušao na turnirima na travi, ali je i u Londonu i u Notingemu učešće završio na prvoj prepreci, pošto su od njega bili bolji Žil Miler i Malek Džaziri.

7765: RODŽER FEDERER - GVIDO PELJA, 17.05

(Tenis, Vimbldon)

Federer ne blista u poslednje vreme, ali je u ovakvim okršajima uvek veliki favorit. Gvido Pelja se nalazi na 51. mestu ATP liste, s vremena na vreme zna da zablista, ali će mu ovo biti preveliki zalogaj. Argentincu će ovo biti prvi put da se suoči sa jednim od najboljih igrača u istoriji tenisa, ostaje da se vidi da li će uspeti makar pošteno da ga namuči na startu Vimbldona.

7808: ANA IVANOVIĆ - EKATERINA ALEKSANDROVA, 12.30

(Tenis, Vimbldon)

Ana nikako da uhvati pravi ritam i uđe u seriju pobeda, ali protiv talentovane, ali i nedovoljno iskusne Ekaterine Aleksandrove ne bi smela da ima velikih problema. Ruska teniserka je već kroz kvalifikacije uhvatila ozbiljan ritam i puna samopouzdanja stigla do glavnog žreba, ali je ovo sada drastično viši nivo i sve osim sigurne pobede Ane Ivanović bilo bi ravno senzaciji.

7829: JELENA JANKOVIĆ - STEFANI FEGELE, 16.45

(Tenis, Vimbldon)

Jelena Janković je na nedavnom turniru u Malagi stigla do polufinala i pokazala da joj je forma u blagom usponu, što se ne može reći i za švajcarsku teniserku, koja je u Malagi, ali i prethodno u Hertogenbošu ekspresno završavala učešće. Ove dve teniserke do sada su se samo jednom sastale i to pre tri godine u Čarlstonu, gde je Jelena savilsa sa 2:1 u setovima.

4651: BALESTIJER – HOUM JUNAJTED, 14.00

(Fudbal, Singapur Kup – četvrtfinale)

Dva kluba u prvi meč ulaze u prilično lošim formama. Balestijer je dva puta uzastopno poražen na svom terenu, a oba puta palo je po pet golova, dok ni u Houm junajted ima tri vezana neuspeha i svaki put je viđeno po tri ili više pogodaka. Takođe, GG je tip koji se ne sme propustiti, jer oba tima umeju da daju, ali i da prime. Stoji i to da se Houm junajted sa gostovanja Balestijeru u prethodna dva navrata vraćao neporažen.

5436: LJUNGŠILE – VARBERGS, 19.30

(Fudbal, Švedska 2)

Domaćin je opasno zaglibio, jer za pobedu ne zna u minulih osam mečeva, uz po četiri poraza i remija. S druge strane Varbergs ima četiri pobede u nizu i samo jedan primljen, uz šest datih golova. Doduše, poslednja dva međusobna susreta završena su rezultatom 1:1, dok je ranije Ljugšile redovno “ljuštio” današnjeg protivnika. Često i sa po tri ili više datih golova.

7781: VIKTOR TROICKI – TRISTAN LAMASIN, 13.50

(Tenis, Vimbldon)

Srpski teniser vezao je tri pobede na travi bez izgubljenog seta, dok je francuski kvalifikant i trenutno 207. igrač sveta već osetio podlogu Vimbldona kroz tri pobede u predigri za glavno takmičenje. Biće ovo prvi susret dvojice tenisera u kojem je Troicki apsolutni favorit. Ipak, Srbin često igra u talasima, pošto na travi ume da veže i nekoliko pobeda, a potom i uzastopnih neuspeha.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.