Monfis predao, Berdih u 1/4 finalu

Izvor: B92, 31.Mar.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monfis predao, Berdih u 1/4 finalu

Češki teniser Tomaš Berdih prvi je četvrtfinalista Mastersa iz serije 1000 u Majamiju, pošto mu je Gael Monfis predao meč četvrtog kola.

Monfis je posle jednog pada i ukazane pomoći bio primoran da preda duel pri vođstvu Berdiha od 6:3, 3:2.

Francuz je pokušao da prokliza u nameri da stigne lopticu forhendom, noga mu je zapela, pa izgleda da je povredio kuk ili donji deo leđa.

On je odigrao još jedan gem posle medicinskog tajm-auta, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle lako pretrpljenog brejka ipak prišao mreži i pružio ruku protivniku.

U prvom setu odlučio je jedan brejk, ali je Čeh propustio još 10 prilika. Obojica su taj deo završila sa po 13 direktnih poena, stim što je Gael imao 13 grešaka viša – 18:5.

Berdih će se u borbi za polufinale sastati sa boljim iz meča u kojem se sastaju Huan Monako i Fernando Verdasko.

Turnir na Floridi igra se za nagradni fond od 6.267.755 dolara, a titulu brani najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čeh prvi do četvrtfinala Majamija: Monfis predao Berdihu

Izvor: Blic, 31.Mar.2015

Tomaš Berdih prvi je četvrtfinalista turnira u Majamiju pošto mu je francuski teniser Gael Monfis predao meč u drugom setu pri rezultatu 6:3, 3:2 za Čeha...Monfis se mučio pri svakom svom servisu, borio se sa brejk loptama, a Berdih je od 11 prilika iskoristio jednu četvrtom gemu kako bi francuskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.