Moj je tenis violina! Luda zabava Đokovića i Štepaneka, originalne provokacije i - trijumf najboljeg (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj je tenis violina! Luda zabava Đokovića i Štepaneka, originalne provokacije i - trijumf najboljeg (VIDEO)

Novak lako stigao do četvrtfinala Rodžers kupa, ohrabruje to što dostiže željeni nivo igre...

E, ovo već liči na Novaka! Kada prvi reket uživa na terenu, onda mu niko ništa ne može, a noćas je, videlo se to jako lepo, baš uživao! Srpski as plasirao se u četvrtfinale Rodžers kupa u Torontu nakon što je u "simfonijskom meču" nadigrao veterana Radeka Štepaneka (6:2, 6:4) i najavio povratak u veliku formu.

Za razliku od startnog duela protiv Žila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milera najbolji teniser današnjice je Čehu odmah stavio do znanja da neće imati šta da traži protiv njega, baš kao i u ranijim njihovim okršajima (12 pobeda Đokovića i samo jedna Štepaneka), pošto mu je već u četvrtom gemu prvog seta oduzeo servis i trasirao put ka trijumfu. Prvi deo igre Nole je bez većih problema priveo kraju.

U drugom setu Štepanek je pokazao koliko ume da bude nezgodan, uspeo je da uzvrati Đokoviću oduzimanjem servisa u prvom gemu, ali Srbin je odmah dodao gas i vratio prednost na svoju stranu brejkom u četvrtom gemu. Posle toga bilo je jasno da je slomljen i poslednji otpor žilavog rivala.

A zbog čega simfonijski tenis? Pa kada igraju dva dobra prijatelja kao što su Štepanek i Đoković dobra zabava je uvek zagarantovana. Ovoga puta jedan drugog su "provocirali" posle atraktivnih poena "sviranjem violine".

Evo kako je to izgledalo:

Stepanek hits backhand pass, imitates Djokovic's violin celebration https://t.co/BJqEW6aECw

This match is turning into quite the symphony, eh @DjokerNole?
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FOTO: "UEFA mafija" i na Novakovom meču

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016

Na meču Novaka Đokovića protiv Radeka Štepaneka u osmini finala Rodžers kupa u Torontu pored srpske trobojke na tribinama bila je i zastava na kojoj je pisalo "UEFA mafija"..."Delije" su rešile da na sve načine nastave rat sa Evropskom kućom fudbala, koja je priznala u svoju organizaciju fantomsku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.