Martina Hingis: Benčićeva ima ogroman potencijal, sigurno može među pet najboljih

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martina Hingis: Benčićeva ima ogroman potencijal, sigurno može među pet najboljih

Nekada najbolja teniserka sveta, Martina Hingis, uverena je da mlada Švajcarkinja Belinda Benčić može da bude u samom vrhu ženskog tenisa.

Ta sedamnaestogodišnja se pobrinula za novu senzaciju na US openu, eliminsavši Jelenu Janković u osmini finala pobedom od 7:6(6), 6:3, a Hingisova, koja je dobro poznaje, jer joj je mentor, a pritom njena majka trenira Benčićevu, ima samo reči hvale za novu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tenisku nadu.

"Mislim da ona ima ogroman potencija. Definitivno mislim da može da bude među pet najboljih na svetu. Uostalom, na putu je da to i postane. Dokle će dogurati - zavisi od nje same. Niko ne može umesto nje da igra mečeve i da joj donosi pobede i titule. Ali, pokazala je da može da pobeđuej u velikim duelima. Nadam se da će takvih prilika biti u bliskoj budućnosti. Možda već i u završanici ovog US opena", kaže Hingisova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.