Mari poražen na startu Kvinsa

Izvor: RTS, 20.Jun.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari poražen na startu Kvinsa

Britanski teniser i prvi reket sveta, Endi Mari, završio je učešće na turniru u Kvinsu već u prvom kolu pošto je poražen od 90. igrača sveta Džordana Tompsona sa 2:0 u setovima (7:6,6:2).

Tompson je prvoplasiranog igrača na ATP listi uspeo da nadigra nakon sat vremena i 43minuta igre.
Australijanac je držao prednost servisa tokom čitavog meča u kom je zabeležio 12 as udarca. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Nakon velike borbe u prvom setu koji je završen u taj-brejku, Tompson je zaigrao još bolje u drugom i tako napravio pravu senzaciju na turniru u Londonu. 
Mari tako neće imati priliku da brani trofej osvojen prošle godine. 
Naredni protivnik Tompsona je Amerikanac Sem Kveri koji je u prvom kolu bio bolji od Norija. 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mari eliminisan na startu Kvinsa od 90. igrača!

Izvor: B92, 20.Jun.2017

Prvi igrač sveta Endi Mari poražen je na startu turnira u Kvinsu od Džordana Tompsona u dva seta, 7:6, 6.2...Izgledalo je da će Mari dobru igru sa Rolan Garosa preneti i na travu, međutim to se nije desilo pošto je poražen od 90. igrača na planeti...Britanac je bio samo u prvom setu konkurentan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.