Makarova: Da ne mislim da je ½finale

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 04:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makarova: Da ne mislim da je ½finale

Ruska teniserka Jekatarina Makarova izjavila je da zna šta je potrebno za pobedu u polufinalnom meču Australijan opena.

Makarova se u utorak plasirala među četiri najbolje na prvom Gren slemu sezone, pobedivši Simonu Halep sa 6:4, 6:0.

26-godišnja devojka iz Moskve ne eksponira se mnogo u medijima, iako beleži fenomenalne rezultate – vezala je drugo uzastopno Gren slem polufinale i zadržala mesto u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << top 10.

„Moram verovati sebi i jednostavno ne misliti da je u pitanju polufinale, da sam jedan korak od finala. To je normalan meč, kao i svaki drugi. Samo treba da izađem na teren i uživam u svojoj igri“, izjavila je Makarova.

Na US openu poražena je od Serene Vilijams koja je kasnije osvojila titulu, dok će se sada sastati sa sunarodnicom Marijom Šarapovom.

„Nikada je nisam pobedila, tako da će sigurno biti teško. Definitivno je veliki borac – u drugoj rundi zamalo je izgubila, ali je uspela da preokrene. Radujem se tom meču, ovoga puta želim da uživam, da se odmorim i vidim šta će se desiti u polufinalu“, rekla je Makarova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.