Majami: Džumhur obezbedio duel sa Kirjosom

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami: Džumhur obezbedio duel sa Kirjosom

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur savladao je posle preoketa 94. igrača sveta Hjeona Čunga 2:1 (3:6, 6:1, 7:6) i plasirao se u drugo kolo Mastersa u Majamiju gde ga očekuje meč sa Nikom Kirjosom.

Posle dobre igre Čunga u prvom setu, koji je Korejac dobio 6:3, usledio je period meča u kojem je Džumhur potpunosti dominirao, dozvolivši protivniku samo jedan gme.

Odlučujući set je bio u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izjednačen i u prva četiri gema viđeno je četiri brejka, pa je pobednik odlučen u taj-brejku.

U njemu je Džumhur odigrao znatno bolje, vezavši šest poena. Na kraju 7:1 u taj-brejku za trijumf i plasman u sledeću rundu.

Titulu u Majamiju prošle godine osvojio je Novak Đoković.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pobeda Džumhura u 1. kolu Mastersa u Majamiju, sledeći rival Nik Kirjos

Izvor: Blic, 23.Mar.2017

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur ostvario je pobedu u 1. kolu Mastersa u Majamiju protiv Hjeona Čanga iz Južne Koreje od 2:1 (3:6, 6:1, 7:6)...U drugom kolu Džumhurov rival će biti Nik Kirjos iz Australije, a meč je na rasporedu sutra iza 16 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.