Magični Rodžerov lob KROZ NOGE, 2.500 vinera i pobeda

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magični Rodžerov lob KROZ NOGE, 2.500 vinera i pobeda

Drugi teniser sveta Rodžer Federer bez problema se plasirao u treće kolo Vimbldona, sigurnom pobedom nad Semom Kverijem. Federer je pobedio Kverija rezultatom 6:4, 6:2, 6:2, posle samo sat i 25 minuta igre.

Rodžer će u sledećoj rundi igrati protiv Australijanca Semjuela Grota koji je u tri seta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << eliminisao Džejmsa Dakvorta.

Švajcarac je odigrao veoma sigurno i lepršavo protiv Kverija, a stigao je i da se zabavi, čemu svedoči i fantastičan lob kroz noge u drugom setu.

Takođe, u finišu susreta postavio je još jedan nestvaran rekord, pogodio je svoj 2.500. viner na Vimbldonu.

Seven-time champion @rogerfederer has just hit his 2,500th winner at #Wimbledon - on a net cord no less pic.twitter.com/07RVOr5Dqe— Wimbledon (@Wimbledon) July 2, 2015

Teniser koji ima najviše Grend slem titula pokazao je još jednom kakav je mađioničar sa reketom u ruci. Švajcarac je odigrao neverovatan poen. Iz gotovo bezizlazne situacije odigrao je udarac kroz noge i lobovao visokog Amerikanca, čime je oduševio centralni teren.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer preslišao Kverija i nastavio pohod na osmu, rekordnu titulu Vimbldona

Izvor: Blic, 02.Jul.2015

Sedmostruki šampion Vimbldona Rodžer Federer plasirao se u treće kolo pošto je, bez većih problema, pobedio Amerikanca Sema Kverija sa 6:4, 6:2, 6:2...Federeru je za pobedu trebalo svega 85 minuta igre protiv 32. nosioca. U narednom kolu igraće sa Australijancem Semjuelom Grotom, koji je savladao Džejmsa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.