MIHAJLO NA GROBU MAJKE I OCA: Obećavam da ću ostvariti sve ciljeve koje su zacrtali

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLO NA GROBU MAJKE I OCA: Obećavam da ću ostvariti sve ciljeve koje su zacrtali

NOVI SAD - Nenad Opačić (54) i njegova supruga Jasmina (47), koji su u noći između petka i subote oko ponoći ubijeni ispred zgrade u kojoj su živeli u novosadskom Novom naselju, sahranjeni su juče na Gradskom groblju.

Supružnike je na večni počinak ispratilo više stotina ljudi, među kojima su bili Nenad Čanak, predsednik LSV, pevačica Goca Božinovska, kik-bokser Nenad Pagonis, Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, i mnogi drugi. Nakon održanog opela, u oproštajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sali od supružnika su se emotivnim govorima oprostili njihov sin Mihajlo i Jasminina sestra Marijana Mateus.

Bele i crvene ruže

MARIJANA ORGANIZOVALA SAHRANU

Jasminina baka zahvalila se Marijani Mateus na govoru i organizaciji sahrane.- Hvala ti, anđele moj, znala sam da ćeš to da uradiš kako dolikuje - plačući rekla je baka i zagrlila Marijanu.Inače, Jasminin kovčeg imao je beli pokrov i ceo je bio u belim ružama i kalama, dok su Nenadov krasili crvene ruže i gerberi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Potresan oproštaj Marijane Mateus na grobu sestre

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2015

Nakon održanog opela, u oproštajnoj sali od supružnika su se emotivnim govorima oprostili njihov sin Mihajlo i Jasminina sestra Marijana Mateus...Nenad Opačić (54) i njegova supruga Jasmina (47), koji su u noći između petka i subote oko ponoći ubijeni ispred zgrade u kojoj su živeli u novosadskom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.