MAREJ PREDNOST DAO NOVAKU: Biće iznenađenje ako sutra pobedim!

Izvor: Press, 31.Jan.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAREJ PREDNOST DAO NOVAKU: Biće iznenađenje ako sutra pobedim!

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da će napraviti veliko iznenađenje ako pobedi Novaka Đokovića u ovogodišnjem finalu Australijan opena.
"Biće izuzetno teško. Moraću da se dobro mentalno pripremim za sve izazove ako želim da pobedim. Novak ovde ima fantastičan rekord, voli da igra i odgovaraju mu uslovi na ovom terenu. Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << veliko iznenađenje ako uspem da pobedim sutra", rekao je Marej za zvanični sajt Australijan opena. On je dodao da je prednost na strani srpskog tenisera, jer je dobio sva tri njihova međusbna duela u Melburnu.

"Pobedio me je u poslednjih četiri ili pet susreta, možda sam dobio samo jedan set u tim mečevima. Igrao sam par puta u završnici prošle sezone i izgubio veoma ubedljivo. Ako bi došao u situaciju da pobedim, bila bi to velika promena. Ne kažem da nije moguće, već da će biti veoma teško", rekao je Marej.

PROČITAJTE JOŠ:
Novak dobio rat nerava protiv Vavrinke
Ðoković: Bespotrebno sam sebi zakomplikovao put ka finalu
ĐOKOVIĆ OTKRIVA: Ovo je najveći doprinos koji mi je Beker dao!
   
Britanac će za razliku od Đokovića imati dan više za odmor, pošto je svoj polufinalni meč protiv Tomaša Berdiha odigrao u četvrtak.

"Zalažemo se da svi igrači imaju jednake uslove. Ipak, postoji podatak da je teniser koji je igrao dugo polufinale osvojio titulu u poslednjih šest-sedam godina, pa procenite sami ko je u prednosti. Obično ste favorit kad imate više dana da se odmorite, ali Novak se u poslednjih nekoliko godina oporavljao posle meča izuzetno dobro, ne znam ni ja kako, dok sam ja jedva hodao par dana posle našeg meča", rekao je Marej.

Đoković i Marej do sada su igrali 23 puta i srpski teniser vodi sa 15:8 u međusobnim duelima.

Finale Australijan opena u muškoj konkurenciji na programu je sutra ujutro od 9.30 sati po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marej: Biće veliko iznenađenje ako pobedim sutra

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2015

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da će napraviti veliko iznenađenje ako pobedi Novaka Ðokovića u ovogodišnjem finalu Australijan opena..."Biće izuzetno teško. Moraću da se dobro mentalno pripremim za sve izazove ako želim da pobedim. Novak ovde ima fantastičan rekord, voli da igra...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Marej: Moja pobeda bi bila iznenađenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2015

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da će napraviti veliko iznenađenje ako pobedi Novaka Đokovića u ovogodišnjem finalu Australijan opena..."Biće izuzetno teško. Moraću da se dobro mentalno pripremim za sve izazove ako želim da pobedim. Novak ovde ima fantastičan rekord, voli da igra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.