Lepa Brena otkrila tajnu braka sa Bobom: Nas vezuje ljubav!

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena otkrila tajnu braka sa Bobom: Nas vezuje ljubav!

Lepa Brena, folk legenda, u srećnom je braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem, a sada je otkrila i u čemu je tajna njihove dugogodišnje zajednice.

Ljubav između Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića traje preko 20. godina i podseća na prave priče iz holivudskih filmova. Brena je za Kurir otkrila u čemu je njihova tajna.

- Ono što vezuje nas dvoje jeste ljubav, ali ona bez poštovanja ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bi postojala. Posle toliko godina veze i braka nauči čovek kako da održi dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u negovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Ne negujemo mi naš odnos tako što kupujemo stvari, već sitnicama, vodimo računa jedno o drugom. Meni ništa nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega. - rekla je legendarna jugoslovenska pevačica.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.