Lajović „ispustio” Dolgopolova i ostao bez osmine finala Majamija

Izvor: Politika, 24.Mar.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović „ispustio” Dolgopolova i ostao bez osmine finala Majamija

MAJAMI – Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala ATP masters turnira u Majamiju pošto je u šesnaestini finala izgubio od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:0, 7:6 (7:5).

Lajović je propustio sjajnu priliku da ostvari najveći uspeh u karijeri. U trećem setu je servirao za pobedu, ali je bio dekoncentrisan i dozvolio rivalu da napravi brejk za izjednačenje na 5:5. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Usledio je jednosatni prekid meča zbog kiše, a Dolgopolov se u nastavku bolje snašao, pa je posle preokreta slavio u taj brejku.

U borbi za četvrtfinale Ukrajinac čeka pobednika duela u kojem se kasnije večeras sastaju Švajcarac Stanislas Vavrinka i Francuz Eduar Rože Vaselin.

Tanjug

objavljeno: 24.03.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović ostao bez osmine finala

Izvor: Akter, 24.Mar.2014

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala ATP masters turnira u Majamiju pošto je večeras u šesnaestini finala izgubio od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:0, 7:6 (7:5)

Nastavak na Akter...

Lajović poražen od Dolgopolova u Majamiju

Izvor: Studio B, 24.Mar.2014

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala turnira masters serije u Majamiju, pošto je u trećem kolu izgubio od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, posle velike borbe u tri seta, rezultatom 3:6, 6:0, 7:6 (7:5). ..Lajović je odigrao izvanred meč i propustio je veliku priliku...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.