Lajović ispao u prvom kolu Umaga

Izvor: B92, 22.Jul.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović ispao u prvom kolu Umaga

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće već na startu ATP turnira u Umagu pošto je u prvom kolu poražen od Tejmuraza Gabašvilija u dva seta - 6:4, 6:3.

Gabašvili, trenutno 68. na ATP listi, u osmini finala se sastaje sa četvrtim nosiocem, Portugalcem Žoaom Souzom.

Turnir u hrvatskom gradu igra se za ukupan nagradni fond od 485.760 evra. U ostalim duelima Rosol je savladao Švarcmana, Kuevas Delića, Berlok Martina, a Sajsling Rajznera.

Lajović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prvi set izgubio iako je u desetom gemu imao čak tri brejk lopte, a ruskom teniseru je bio dovoljan jedan oduzeti servis protivniku za sticanje prednosti od 1:0.

U nastavku je Gabašvili potpuno dominirao, dozvolio je protivniku svega jednu brejk priliku, a do pobede je stigao na Lajovićev servis, u devetom gemu uz samo jedan izgubljeni poen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lajović poražen u Umagu

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2014

Posle nekoliko dobrih turnira, Dušan Lajović u Umagu nije uspeo da stigne do 2. kola. Izgubio je u 2 seta od Gabašvilija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.