Lajović dobio Sousu za 2. kolo

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović dobio Sousu za 2. kolo

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo turnira iz Serije 500 u Valensiji.

Lajović je savladao 49. tenisera sveta Žoaa Sousu sa 6:3, 7:6 (10-8) za 92 minuta igre, a u drugoj rundi sastaće se sa boljim iz okršaja Tomaš Berdih – Pablo Anduhar.

Lajović je u prvom setu napravio dva brejka, prvi pri rezultatu 2:1, posle čega je u narednom gemu spasao dve brejk lopte. Zatim je Dušan čuvao svoj servis sve do devetog gema, kada je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još jedan brejk i poveo sa 1-0.

I u drugom setu Lajović je bio bliži brejku – propustio je šanse u četvrtom i 12. gemu, ali je Portugalac ipak izdržao pritisak i izborio taj brejk. U dramatičnom taj brejku Lajović je prvi spasao set loptu, ali onda je preuzeo inicijativu i realizovao treću meč loptu.

Turnir u Valensiji igra se za nagradni fond od 1.496.095 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Valensija: Mari sigurno do 2. kola

Izvor: B92, 22.Okt.2014

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u drugo kolo ATP turnira iz serije 500 u Valensiji pobedom nad Austrijancem Jirgenom Melcerom...On je savladao Melcera sa 6:3, 6:3, nakon dobijana vajld karte kako bi se "dokopao“ završnog turnira Master serije u Londonu...Britanski teniser koji se trenutno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.