Lajović: Vavrinka mi nije dao da igram

Izvor: Mondo, 27.Maj.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović: Vavrinka mi nije dao da igram

Srpski teniser analizirao poraz od Švajcarca.

Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u 3. kolo Rolan Garosa, pošto je poražen od Stena Vavrinke.

Uspeo je srpski teniser da osvoji treći set, ali ne i da izjednači u četvrtom, koji je posle velike borbe pripao Švajcarcu.

Lajović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posle meča nije bio zadovoljan svojim izdanjem.

"Moj najveći problem je bio što sam odgovarao na njegovu igru, umesto da igram svoju", rekao je Lajović novinarima u Parizu.

"Bilo je teško. Vavrinka mi nije dao mnogo prostora da razvijem svoju igru. On igra direktno, brzo, nema mnogo ritma i rekao bih da nije bio toliko kvalitetan meč, pogotovo s moje strane. Mnogo grešaka sam napravio, slabije servirao prvi servis. Stalno me je terao van moje zone komfora i to je odlučilo. Zato je on u prvih 10", dodao je 67. igrač na svetskoj rang listi.

Lajović i pored poraza veruje da će u budućnosti biti ravnopravniji u duelima sa protivnicima iz top 10 ATP liste

"Ovo je dobra lekcija. Znam koliko treba da radim i da napredujem da bih mogao da igram ravnopravno sa igračima tog ranga. Mogu da igram i bolje, ali to zavisi i od protivnika, jer nisam imao danas prostora, nije mi dozvoljavao".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović: Prilagođavao sam se Vavrinki umesto da igram svoj tenis

Izvor: Blic, 27.Maj.2015

Srpski teniser Dušan Lajović rekao je da mu Stan Vavrinka nije dao mnogo prostora da igra svoju igru u drugom kolu Rolan Garosa, kao i da se nada da će u budućnosti moći ravnopravnije da se nosi sa protivnicima iz Top 10 ATP liste..."Moj najveći problem je bio što sam odgovarao na njegovu igru,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.