Lajović: Nemam objašnjenje za grčeve

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović: Nemam objašnjenje za grčeve

Srpski teniser Dušan Lajović na startu US Opena vodio je protiv Benoe Pera sa 2:1 u setovima, ali su ga u četvrtom, kod rezultata 4:4, uhvatili grčevi.

 Francuz je lako dobio odlučujući peti set sa 6:1.

"Iz čista mira, trčao sam na drop šot i uhvatio me je grč u zadnjoj loži. Šteta je da ponovo ovako završim na Gren slem turniru jer se to desilo u Parizu, slično je bilo i u Melburnu“, rekao je Lajović za "B92".

“Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Rolan Garosa sam vadio krv, radio testove, sve je bilo u redu. Mislim da sam igrao dobro do grčeva, fizički se ne osećam nespremno i ne mogu da kažem da je to uzrok, nisam bio uopšte umoran".

Lajović je, podsetimo, predao Viktoru Troickom u Parizu i tada je rekao da je uzrok grčeva psihičke prirode.

Sada nisam bio ni pod pritiskom, nisam bio stegnut, a u 80% slučajeva kada su me uhvatili grčevi to je bilo u pitanju jer se pod tenzijom i troši više energije nego što je potrebno. Ovaj put je sa te strane bilo u redu i stvarno ne znam u čemu je problem. Moram da nađem rešenje. Nemam objašnjenje. Posle zadnje lože, počeo je da me hvata grč i u levom listu, onda i u butnom mišiću, pa nisam više mogao da napravim nagli pokret", istakao je Lajović.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.