Lajović, Jovanovski i dubl bez plasmana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 03:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović, Jovanovski i dubl bez plasmana

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo Rolan Garosa, pošto je danas izgubio od Švajcarca Stana Vavrinke sa 6:3, 6:4, 5:7, 6:3. Srpski teniseri Viktor Troicki i Filip Krajinović takođe nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova. I srpska teniserka Bojana Jovanovski eliminisana je u drugom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u Parizu izgubila od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Hrvatice Done Vekić u dva seta, 6:4, 6:3.

Lajović je pružio žestok otpor Vavrinki i dostojanstveno se oprostio od drugog ovogodišnjeg gren slem takmičenja.

Treći reket Srbije je posle izgubljena prva dva seta "okrenuo list" i pokazao protivniku da raspolaže mnogo većim potencijalom. Došao je prvi do brejka i poveo sa 3:1, da bi u brejk-klackalici koja je usledila bio uspešnij i smanjio na 2:1 u setovima.

Lajović je u odlucujućem setu ipak popustio, što je Vavrinka skoristio i plasirao se u treće kolo.

Vavrinka će u nastavku turnira igrati protiv Amerikanca Stiva Džonsona koji je bio bolji od Ukrajinca Sergeja Stakovskog sa 3:1 u setovima.

Troicki i Krajinović izgubili u dublu

Srpski teniseri Viktor Troicki i Filip Krajinović nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova.

Srpska kombinacija izgubila je od indijsko-rumunskog para Rohan Bopana/Florin Mergea sa 5:7, 6:3, 6:4.

Troicki nastavlja takmičenje u singlu, pošto se plasirao u drugo kolo i igraće protiv Italijana Simonea Bolelija.

I najbolja srpska teniserka Ana Ivanović igra u sredu četvrti meč na Rolan Garosu protiv Japanke Misaki Doi, na terenu 1 na kojem program počinje u 11 sati.

Jovanovski ispala u drugom kolu Rolan Garosa

I srpska teniserka Bojana Jovanovski eliminisana je u drugom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u Parizu izgubila od Hrvatice Done Vekić u dva seta, 6:4, 6:3.

Jovanovski je odmah na početku meča izgubila svoj servis i do kraja prvog seta nije došla u šansu da napravi brejk. Posle neizvesne borbe na početku drugog seta, Vekićeva je u sedmom gemu napravila brejk, a onda ga i potvrdila, da bi posle toga iskoristila svoju drugu meč loptu.

Sa Donom Vekić će u četvrtom kolu igrati pobednica duela Srpkinje Ane Ivanović i Japanke Misai Doi, koji se igra kasnije danas.

U prvom kolu takmičenje u singlu u ponedeljak su završili Aleksandra Krunić i Filip Krajinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.