Kveri na Đokovića u trećem kolu

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kveri na Đokovića u trećem kolu

Američki teniser Sem Kveri plasirao se u treće kolo londonskog Vimbldona, pošto je pobedio Brazilca Tomaža Belučija u tri seta, 6:4, 6:3, 6:2.

Kveri, 41. igrač sveta će u trećem kolu igrati protiv prvog na ATP listi Novaka Djokovića.

To će biti njihov deseti duel, a srpski teniser pobedio je osam puta, od kojih u četiri poslednja meča.

Belgijanac David Gofan plasirao se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treće kolo pošto je pobedio Francuza Edvarda Rožera Vaslena sa 6:4, 6:0, 6:3.

Gofan, 11. nosilac, će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela Španca Nikolasa Almagra i Denisa Istomina iz Uzbekistana.

Britanski predstavnik Danijel Evans obezbedio je duel sa Rodžerom Federerom, savladavši Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova – 7:6, 6:4, 6:1.

Peta nositeljka u ženksoj konkurenciji Rumunka Simona Halep plasirala se u treće kolo pošto je za 65 minuta pobedila Italijanku Frančesku Skjavone sa 6:1, 6:1.

Ona će u sledećoj rundi protiv Holandjanke Kiki Bertens, koja je sa 6:4, 6:4 pobedila Monu Bartel iz Nemačke.

Amerikanka Medison Kiz imala je mnogo problema – Kirsten Flipkens je odlično parirala, ali na kraju nije izdržala (6:4, 4:6, 6:3), pa će Amerikanka ići na pobednicu duela Sare Erani i Francuskinje Alize Korne.

Sabine Lisicki još jednom je potrvrdila da joj je trava omiljena podloga pobedom nad favorizovanom Sem Stosur u dva seta. Posle trijumfa rezultatom 6:4, 6:2 ima šansu da dodatno napreduje jer čeka bolju iz duela Jaroslave Švedove iz Kazahstana i Ukrajinke Elene Svitoline.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.