Krunić nemoćna protiv Venus Vilijams

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić nemoćna protiv Venus Vilijams

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu izgubila od Venus Vilijams iz SAD sa 6:3, 6:2.

Meč je trajao 70 minuta, a Krunićeva je dobar otpor petostrukom šampionu, koja je u Londonu postavljena za 16. nosioca, pružila samo u prvom setu.

Amerikanka je prvi brejk napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u osmom gemu i povela sa 5:3. Aleksandra Krunić je posle toga imala dve brejk šanse, ali je Venus uspela da se odbrani i dobije prvi set sa 6:3.

Iskusna, 35-godišnja Venus je još bolje počela drugi set i vezala je dva brejka za ogromnu i nedostižnu prednost od 4:0 u gemovima.

Krunićeva je posle toga zaigrala nešto bolje i osvojila je gemove na svoj servis, ali nije mogla do preokreta.

Ona je trenutno 82. igračica sveta, a od ponedeljka bi trebalo da se popne za oko 15 mesta.

Protivnica Venus Vilijams u narednom kolu biće pobednica meča u kojem se sastaju njena sestra Serena i Heder Votson iz Velike Britanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIMBLDON: Venus Vilijams ipak prejaka za Aleksandru Krunić

Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015

Mlada srpska teniserka nije imala snage za još jednu senzaciju. Aleksandra Krunić (22) je poklekla pred Amerikankom Venus Vilijams, koja je slavila sa 6:3, 6:2.. . Ništa od trećeg kola. Petostruka šampionka Vimbldona je lako izašla na kraj sa Krunićevom, koja nije mogl aozbiljnije da joj se suprotstavi....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.