Krajinović u dva seta eliminisao Dustova i plasirao se u polufinale Sarasote

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović u dva seta eliminisao Dustova i plasirao se u polufinale Sarasote

Filip Krajinović odlično gura na Čelendžeru u Sarasoti pošto je u četvrtfinalu bio bolji od Uzbekistanca Faruka Dustova sa 6:2, 6:4.

Krajinović će se za finale turnira boriti protiv Geralda Melcera iz Austrije koji je bio bolji od Petera Polanskog sa 7:6(5), 6:2.

Srpski teniser je pre Dustova izbacio Bogomolova koji je bio postavljen za prvog nosioca na turniru, dok u drugom polufinalu igraju Kirgijos i Kosakovski.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarasota: Krajinović u polufinalu

Izvor: Sportal.rs, 19.Apr.2014

Filip Krajinović nastavlja sa dobrim partijama i uspesima na čelendžeru u Sarasoti! Posle trijumfa nad prvim nosiocem turnira, Rusom Aleksom Bogomolovim, srpski teniser je u četvrtfinalu savladao Uzbekistanca Faruka Dustova sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:4, posle sat i osam minuta igre.

Nastavak na Sportal.rs...

Sarasota: Krajinović igra za treću titulu

Izvor: Sportal.rs, 20.Apr.2014, 11:27

Filip Krajinović, srpski teniser, nastavlja da pruža dobre partije u SAD. Treću nedelju zaredom, mladi teniser će imati prliku da osvoji titulu. Naime, u polufinalu turnira u Sarasoti, rođeni Somborac je pobedio Geralda Melcera sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:1).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.