Krajan: Odavno nas niko nije ovako ugostio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajan: Odavno nas niko nije ovako ugostio

Selektor teniske reprezentacije Hrvatske Željko Krajan pohvalio je danas domaćine i poručio da njegov tim odavno nije bio prihvaćen kao u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji.

"Vrlo ste gostoljubivi, hrana je odlična, meso i bifteku su nam se najviše svideli", rekao je Krajan na konferenciji za medije.

On je dodao da sve teče po planu pred meč protiv Srbije i da je zadovoljan kako su njegovi teniseri pripremljeni.

"Svejedno je ko će igrati prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana, ali nekako mislim da Borna Ćorić ima više šanse da dobije meč od Mate Delića", rekao je Krajan i otkrio da će u dublu igrati Marin Draganja i Franko Škugor.

Talentovani hrvatski teniser Borna Ćorić rekao je da mu je cilj da što pre uđe u Top 15 svetskih igrača i da mu je za to potrebno 200 ATP poena.

"U dva dana igraću protiv igrača koji su u Top 50, daću sve od sebe i ići ću na pobedu. Čuo sam da me porede sa Novakom Đokovićem, to mi godi, jer igramo slično", rekao je Ćorić.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.