Kraj za Krajinovića

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Krajinovića

Mladi srpski teniser posle uspešno odigranih kvalifikacija nije prebrodio prvo kolo US opena.

Foto: Guliver/Getty Images/Streeter Lecka

Filip Krajinović dobro je počeo meč protiv Amerikanca Tima Smičeka, ali nije izdržao. Poražen je u četiri seta i oprostio se od drugog grend slem turnira u karijeri - 6:4, 3:6, 2:6, 6:7 (5:7).

Krajinović (108. na svetu) u "taj-brejku" četvrtog seta nije uspeo da kapitalizuje prednost od 4:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U prvom setu je Filip odlično servirao i nije bio suočen ni sa jednom brejk loptom. Sredinom drugog seta počeo je da pada i Smiček je relativno lako preokrenuo na 1:2.

Četvrti set bio je maksimalno "ravan", pošto su obojica glatko osvajala gemove na svoj servis. Čak nijednom nije bilo 40:40.

Činilo se da je Krajinović nadomak izjednačenja, ali Amerikanac je završio "taj brejk" sa šest od sedam osvojenih poena i slavio pobedu - treću u isto toliko međusobnih susreta, od kojih su prvi odigrali još 2008, na čelindžeru na Floridi.

Smiček (90) u drugom kolu ide na Španca Bautistu Aguta (19).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.