Kokainska afera: Britanaski teniser pao na doping testu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokainska afera: Britanaski teniser pao na doping testu

Bivši kapiten Dejvis kup reprezentacije Velike Brtitanije suočava se sa teškim momentima u karijeri pošto je uhvaćen u dopingu i očekuje ga oštra kazna zbog toga.

Den Evans (27), 50. teniser sveta, koristio je kokain, a pao je na testu tokom ATP turnira u Barseloni.

- Ovo je veoma težak dan za mene, ali sam hteo da dođem i obavestim vas da sam pre nekoliko dana obavešten da sam pao na doping testu u aprilu gde sam bio pozitivan na kokain. Napravio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grešku i moram da se suočim sa posledicama. Izneverio sam mnogo ljudi: moju porodicu, mog trenera, moj tim, sponzore, britanski tenis i navijače. Izvinjavam im se iz dubine duše - kazao je Evans u svom obraćanju javnosti.

Nema sumnje da će Međunarodna teniska federacija (ITF) biti rigorozna jer je svojevremeno nekada najbolja teniserka sveta Martina Higins, zbog istog prekršaja, suspendovana na dve godine.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.