Ko se plaši Rafe još

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko se plaši Rafe još"

Teniski svet s nestrpljenjem očekuje početak Rolan Garosa i odgovor na pitanje da li je došao kraj vladavine Rafaela Nadala na Otvorenom prvenstvu Francuske. Većina se slaže da je naš as Novak Đoković glavni favorit za titulu. Ipak, neverovatnih devet kruna Španca ulivaju strahopoštovanje kod svih. Legendarni australijski teniser Tod Vudbridž smatra da je Rafa ove godine ranjiviji nego ikad na Rolan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Garosu.

- Za Nadal je šljaka i dalje najbolja podloga, ali je izgubio faktor straha koji su rivali imali prema njemu. Vidi se da je nervozan. To će sigurno da koriste njegovi protivnici da igraju sa mnogo više samopouzdanja nego prethodnih godina. Rafa sada nije u formi kakvu je imao prethodnih sezona, ali ne bih preporučio da se kladite protiv njega - kaže Vudbridž.

Jedini koji je osetio slast pobede nad "kraljom šljake" na Rolan Garosu je Šveđanin Robin Soderling, koji smatra da Novak Đoković može da ponovi njegov uspeh i skine sa trona Nadala.

Ukoliko se prve nedelje sve bude odvijalo kako je prognozirano, već u četvrtfinalu ćemo da gledao duel tiatana Novak Đoković - Rafael Nadal.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Priča o lavu: Tragična smrt "ujka Vitasa" koji je umalo osvojio Rolan Garos

Izvor: Blic, 24.Maj.2015

U danima kada zamiriše nakvašena šljaka Rolan Garosa, teniski svet se uvek seti jednog velikog igrača, pre svega čoveka i komičara, koji je svojom borbenošću pomrsio mnogima račune, a malo mu je falilo da se pre 36 godina dokopa trofeja na otvorenom šampionatu Francuske. Vitas Gerulaitis bio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.