Kiša upropastila još jedan dan na Rolan Garosu: Teniseri bili besni i zbog blata!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša upropastila još jedan dan na Rolan Garosu: Teniseri bili besni i zbog blata!

Teniski mečevi na Rolan Garosu prekinuti su danas zbog kiše i biće nastavljeni u sredu, saopštio je organizator.

Mečevi su prekidani nekoliko puta, bilo je pokušaja da se tensieri i teniserke vrate na teren, ali bezuspešno.

Svoj meč u sredu će nastaviti i najbolji teniser sveta Novak Ðoković. On je u utorsk započeo duel osmine finala sa Špancem Robertom Bautistom Agutom, a meč je drugi put prekinut >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pri rezultatu 3:6, 6:4, 4:1 u korist Ðokovića.

Foto: AP/Tanjug

Svi ostali dueli prebačeni su za sredu, uključujući dva četvrtfinala u kojima se sastaju Endi Mari – Rišar Gaske i Sten Vavrinka – Albert Ramos-Vinolas.

- Mislim da bi Gren Slem turniri trebalo da imaju reflektore. Iskreno se nadam da će se to popraviti u budućnosti, jer vidite kakvih problema imamo sa vremenom - rekao je Đoković.

Nije kiša bila jedini protivnik tensierima i teniserkama tokom dana. Čak i kada je stala, pojedini igrači nisu želeli da nastave meč zbog očajnog terena koji je skoro ličio na kaljugu.

Gulbis packed bag, started to walk off, halted by Asderaki. Goffin still complaining: "Every time I can fall on the ground." Now they leave.

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) May 31, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.