Kerber eliminisana sa RG, Serena sigurna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerber eliminisana sa RG, Serena sigurna

Nemačka teniserka Anđelika Kerber eliminisana je sa Otvorenog prvenstva Francuske, Rolan Garosa, pošto je danas u prvom kolu poražena od Holanđanke Kiki Bertens.

Holanđanka je pobedila trećeg nosioca na Rolan Garosu sa 6:2, 3:6, 6:3 za sat i 43 minuta igre.

Kerber, koja je osvojila prvi gren slem u sezoni, Otvoreno prvenstvo Australije, je u trećem setu zbog povrede ramena iskoristila lekarski tajm-aut, ali to nije poremetilo Bertens, pa je Holanđanka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i pored nešto duže pauze ostvarila jednu od najvećih pobeda u karijeri.

Bertens će se u drugom kolu sastati s boljim iz duela između Italijanke Kamile Đorđi i domaće takmičarke Alize Lim.

Pored Bertens, plasman u drugo kolu Rolan Garosa danas su izborile Dominika Cibulkova, Eženi Bušar, Timea Baboš, Kristina Mladenović, Ana Konjuh, Aliz Korne, Kijang Vang i Karla Suares Navaro.

Serena Vilijams lako do drugog kola Rolan Garosa

Američka teniserka Serena Vilijams počela je odbranu titule na Rolan Garosu u Parizu ubedljivom pobedom nad Slovakinjom Magdalenom Ribarikovom u dva seta, 6:2 i 6:0.

Prva teniserka sveta pobedila je 77. igračicu na WTA listi za 42 minuta.

Posle rezultata 2:2 u prvom setu, Vilijams je osvojila 10 uzastopnih gemova i plasirala se u drugo kolo.

Amerikanka će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Čehinje Karoline Pliškove i Telijane Pereira iz Brazila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.