Kecmanović osvojio titulu!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović osvojio titulu!

Veliki uspeh našeg talentovanog tenisera.

Srpski teniser Miomir Kecmanović osvojio je danas jedan od najjačih juniorskih turnira na svetu u Merilendu, pošto mu je Amerikanac Oliver Kraford predao meč zbog povrede.

Najbolji junior Srbije, 16-godišnji Kecmanović, bio je postavljen za drugog nosioca, a do finala nije izgubio nijedan set. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u poufinalu pobedio trećeg nosioca Jusufa Hosama iz Egipta sa 6:1, 6:2.

Kecmanoviću je trofej u Merilendu, posle Oranž Bola, druga najveća juniorska titula u karijeri, a došla je uoči samog početka juniorskog gren slem turnira u Njujorku, Otvorenog prvenstva Amerike.

On trenutno zauzima 11. mesto na ITF listi, a posle pobede u Merilendu najverovatnije će se popeti na sedmo mesto. Njegov najbolji plasman je četvrto mesto, iz marta ove godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović osvojio turnir u Merilendu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2016

Srpski teniser Miomir Kecmanović osvojio je danas jedan od najjačih juniorskih turnira na svetu u Merilendu, pošto mu je Amerikanac Oliver Kraford predao meč zbog povrede...Najbolji junior Srbije, 16-godišnji Kecmanović, bio je postavljen za drugog nosioca, a do finala nije izgubio nijedan set....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.