Karolina Voznjacki na sebi ima samo boju za telo (FOTO)

Izvor: Story, 14.Feb.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina Voznjacki na sebi ima samo boju za telo (FOTO)

Teniserka Karolina Voznjacki preti da preotme slavu prema seksepilu koleginici Mariji Šarapovoj.

Karolina je za jedan poznati svetski magazin uradila bikini editorijal na plaži, međutim, kada bolje pogledate shvatićete da je teniserka zapravo potpuno naga.

Prividan bikini koji sportiskinja zapravo nije komad garderobe, već je na njenom telu bojama iscrtan.

Ove fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << seksi plavuše zapalile su društvene mreže, a svi su se složili Karolina izgleda fenomenalno.

Caroline Wozniacki posed for Sports Illustrated's Swimsuit issue wearing nothing but body paint. #SISwim pic.twitter.com/tXPd8Q7Ixq

— Tennis Photos (@tennis_photos) February 14, 2016

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NIJE MOGLA DA ODBIJE PONUDU: Zanosna teniserka se slikala gola (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 10:11

Jedna od najboljih teniserki sveta Karolina Voznijacki obradovala je svoje navijače fotografijama koje je napravila za čuveni Sportds Ilustrejd.. . . Naime, Dankinja je prihvatila da umesto pravog kupaćeg na njenom nagom telu bude ocrtan crveni kostim koji je više otkrivao nego što je pokrivao.. Caroline...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.