KONAČNO ZDRAV Janko srećan i pored poraza

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO ZDRAV Janko srećan i pored poraza

Pravi zdravstveni pakao je konačno iza Janka Tipsarevića. Sjajni srpski teniser juče je na društvenim mrežama objavio da je presrećan.

Nakon dva meseca, četiri otkazana turnira (iako sam izgubio) osećam se presrećno jer nemam bol u desnom kolenu koje mi je pravilo ogromne probleme. Pao mi je veliki kamen sa ramena. Hvala svima na podršci", napisao je Janko.

Da podsetimo, Tipsarević je izgubio u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolu na US Openu od Španca Granoljersa sa 3:2 u setovima. Činjenica da je uspeo da odigra pet setova raduje pred nastavak sezone. Janko ne "brani" ništa od bodova do kraja godine i ima lepu priliku da napreduje na ATP rang listi sa aktuelnog 195. mesta.

After 2 mounts,4 pulled out events and even tho lost,you can not imagine how happy I feel that I have no pain in my right knee.huge relief.Thanks for the support! #USOpen #Oakley #NYC #Fila #tennis

A photo posted by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Sep 2, 2015 at 6:57am PDT

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.