Južnji, šta ti je, čoveče? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južnji, šta ti je, čoveče? (video)

Iskusni ruski teniser Mihail Južnji ponovo se besumučno udarao reketom u glavu, kao pre nekih sedam godina, kada je krvave glave završio meč sa Špancem Almagrom.

Prvi dan Rolan Garosa obeležio je i plasman u drugo kolo bosanskohercegovačkog tenisera Damira Džumhura, koji je dobio prva dva seta protiv Južnjija (6-2 i 6-1), posle čega je Rus odlučio da preda meč.

Ali, nezadovoljan svojom igrom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mihail Južnji je ponovo pokazao svoj čudan temperament, pošto je tokom meča počeo da se udara reketom po glavi.

To ipak nije bio razlog predaje meča, ali je mnoge podsetilo na 2008. i duel sa Almagrom.

Ovako je to izgledalo danas...



...A ovako, još drastičnije, pre sedam godina u Majamiju protiv Nikolasa Almagra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Pogledajte kako je ludi Rus olupao reket o glavu na Rolan Garosu

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015, 11:02

Pogledajte kako je iskusni ruski teniser odlučio da kazni sebe zbog loše igre

Nastavak na Kurir...

NAJBRŽI GOL GODINE: Sudija nije ni podigao glavu sa sata, već je ponovo pokazao na centar (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015

Da li ste ove sezone videli brži pogodak od ovog? Ukoliko jeste, slobodno nas ispravite, ali svi su izgledi da smo videli najbrži gol ove, a verovatno i prethodnih godina.. . U pitanju je bio duel mladih timova Sonderiske i Vestsjalenda u Danskoj, a svaka taktika trenera pripremljena pre meča pala...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.