Jovanovski zaustavljena u drugom kolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski zaustavljena u drugom kolu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski završila je danas takmičenje u ženskom singlu na Roloan Garosu, izgubivši u drugom kolu meč protiv Hrvatice Done Vekić. Bolja u meču, Vekić je pobedila sa 2:0, po setovima: 6:4, 6:3.

Posle meča Jovanovski je rekla da nije zadovoljna svojom današnjom igrom.

"Napravila sam dosta grešaka", priznala je dodavši da je njena protivnica, s kojom inače često trenira, imala dobru taktiku, uključujući udarce ka telu, na dok >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ona sama svoju igru nije uspela da nemetne.

Bojana, trenutno 60. teniserka na svetu,  stigla je do drugog kola ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Francuske pobedivši u prvom Ukrajinku Lesiju Curenko, dok je Dona u prvom kolu eliminisala Francuskinju Karolin Garsija.

Osamnaestogodišnja Dona Vekić bavi se profesionalno tenisom od 2012, a turnir u Parizu započela je kao 165. igračica sveta. Pre ove godine na Rolan Garosu igrala je 2013. i 2014. i oba puta je zaustavljena u prvom kolu.

Bojani je ovo bio peti put da učestvuje na ppariskom gren slemu. Najbolji rezultat u Parizu postigla je pre dve godine, kada je igrala u trećem kolu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.