Jovanovski u 2. kolu RG

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Maj.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski u 2. kolu RG

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa. Ona će u narednj rundi igrati sa boljom iz duela Vekić – Garsija. Bojani i Curenko je ovo bio drugi međusobni susret, a i prvi je dobila srpska teniserka. Odigrale su ga 2012. godine u Bakuu, kada je bilo 6:3, 2:6, 6:3 za Jovanovski. Jovanovski je veoma loše počela meč izgubivši prvi set sa 6:1. U nastavku je uspjela da uhvati ritam i u naredna dva seta izgubila je samo jedan gem i i stigla do trijumfa. (B92)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Jovanovski u drugom kolu posle preokreta

Izvor: OkRadio.rs, 24.Maj.2015

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa. Ona je bila bolja od Lesije Curenko posle preokreta sa 1:6, 6:1, 6:0. Srpska teniserka će u narednoj rundi igrati sa boljom iz duela Vekić – Garsija. Jovanovski je veoma loše počela meč izgubivši prvi set sa 6:1....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.