Jovanovski ispala u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Studio B, 27.Maj.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski ispala u drugom kolu Rolan Garosa

Srpska teniserka Bojana Jovanovski eliminisana je u drugom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u Parizu izgubila od Hrvatice Done Vekić u dva seta, 6:4, 6:3.

Jovanovski je odmah na početku meča izgubila svoj servis i do kraja prvog seta nije došla u šansu da napravi brejk. Posle neizvesne borbe na početku drugog seta, Vekićeva je u sedmom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gemu napravila brejk, a onda ga i potvrdila, da bi posle toga iskoristila svoju drugu meč loptu.

Sa Donom Vekić će u četvrtom kolu igrati pobednica duela Srpkinje Ane Ivanović i Japanke Misai Doi, koji se igra kasnije danas.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Ana ide dalje, eliminisani Jovanovski i Lajović

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2015

Ana Ivanović pobedila je u 2. kolu Roland Garosa Japanku Misaki Doi sa 2:1, dok je Bojana Jovanovski izgubila od Done Vekić 2:0...Prvi set Japanka, koja je inače 103. teniserka sveta, dobila je sa 6:3, dok u drugom setu nije bilo brejkova sve do šestog gema kada je Ana povela sa 4:2, da bi isti na...

Nastavak na Radio 021...

Hrvatska tinejdžerka Dona Vekić bolja od Bojane

Izvor: RTS, 27.Maj.2015

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u treće kolo Rolan Garosa pošto je izgubila od 18-godišnje Hrvatice Done Vekić sa 6:4, 6:3. . .Vekićeva, kojoj je plasman u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.